Fodbold

Er du frisk, frejdig, glad for fodbold og har lyst til at røre dig? Så er der mulighed for at være med på et af kollegiets fodboldhold! Kollegiet er et af de få i København, hvor der tilbydes fodbold for både herrer og damer.
Hvis du synes det er sjovt at spille fodbold, men er lidt bange for du ikke er god nok, kan du bare tage det helt roligt. Vi spiller for at have det sjovt og sørger samtidig for, at alle lærer noget og udvikler sig. Dette er en af grundene til, at holdene har så stor succes, både sportsligt og socialt. Det kan nemlig uden tøven siges, at fodboldholdet, og deres supportere, er et af de vigtigste sociale samlingspunkter, der er på kollegiet.

Kollegieturnering

Vi deltager i en kollegieturnering, hvor der spilles mod andre kollegier i København. Kampene finder som regel sted om søndagen, hvor drengene og pigerne spiller lige efter hinanden. Vi har hjemmebane på DTUs baner og spiller de fleste udekampe i Fælledparken. Kampprogram og stilling for begge hold kan findes på kollegiefodbolds hjemmeside. Hvert år afsluttes sæsonen med en stor julefrokost hvor diverse afstemninger finder sted, såsom valg af nye trænere, årets spiller osv.
Hvis du ikke har lyst til at spille fodbold men gerne vil være med til kampene, er der POP Support. Dette er fodboldholdenes trofaste supportere, der trodser vejr og tømmermænd og møder op til hver kamp med grill og nogle gange fadøl. Vigtigst af alt er det hyggeligt og en god måde at lære en masse medkollegianere at kende på.

Fodbold

Ponyerne – søger dig!

Her på POP, har vi et pigefodboldhold. Vi søger altid ny spillere. Her er plads til alle, samt alle niveauer. Vi spænder fra nybegynder til at have spillet i flere år. Det vigtigste er bare at vi har det sjovt sammen. Kom og vær med! For yderligere information, kan træner Paw Køltoft (61 78 58 72) kontaktes. Se også VIP-listen.

Træningstiderne er pt: Mandag og torsdag fra 17:30-19:00

Sidst redigeret: 17. august 2017