Status på systemer

En andel af de systemer som er nødvendige for at der er Internet på kollegiet er overvåget automatisk. Det samme gælder for de tilbud som Netværksudvalget står for at holde kørende. Du kan se status på vores systemer her:

status.pop.dk

Hvad dækker hvert element over?

  • POP Booking, holder øje med vores Booking-system til booking af Multirum samt Kano- og kajakker.
  • POP NMS Alerts: Denne er meget følsom og giver alarm så snart der er det mindste tegn på at en switch, en server eller et uplink har problemer. Vi får mail om problemet så snart det opstår, ofte hurtigere end det kan ses på status siden.
  • POP NMS Netgrp: Tjekker serveren som overvåer vores netværk er online.
  • POP Self Service: System til at nusltille koden til dit K-Net login. Når der er normal drift så er systemet uden problemer
  • POP Vaskeri: Overvågning af det eksterne system til booking af vores vasketider og at se status i vores Vaskeri. Dette tjekker kun at siden kan indlæses, intet andet.
  • POP Website: Tjekke at denne side og et par andre administrative sider kan tilgås.

En anden relevant side er:

status.k-net.dk

K-Net er vores internet leverandør. Hvis de har problemer så giver det også os problemer.

Bemærkning: Overvågningen sker via UptimeRobot med overskudslicenser fra en i Netværksudvalget. Dvs at imens overvågningen virker pr dagens dato (17. december 2020), så kan det være at den ikke kører mere hvis denne side forbliver i flere år uden at blive vedligeholdt.

Sidst redigeret: 17. december 2020