FAQ

Hvad er VIP-listen?

VIP-listen er en adgang til de vigtigste beboere/kontakter på kollegiet. Dette gælder alt fra netværksudvalget, hovednøglepersoner, beboerrådet og andre udvalg. Listen kan findes på alle køkkener, hovedtrappen,  ved inspektørkontoret samt her.

Hvordan får jeg internet?

Du skal have fat i Netværksudvalget. Ved oprettelse skal du møde fysisk op ved en af udvalgets medlemmer.

Pæren er gået, hvad gør jeg?

Hvis det er den i gangen eller på badværelset så kan du få en ny hos InspektørenHusk at tage den gamle pære med.

Hvorfor vil køkkendøren ikke stå åben mere?

Det er enten pga strømafbrydelse eller fordi brandalarmen er gået. Hvis alarmen slår til under madlavning kan den slås fra igen ved at trykke på “AFSTIL” alarm på boksen over køkkendøren. Magneten som kan holde køkkendøren åben virker ikke når alarmen er aktiv. For at kunne holde køkkendøren åben igen med magneten skal alarmen afstilles. Køkkendøren vil dermed altid lukke af sig selv når alarmen er aktiv.

Jeg har låst mig selv ude, hvad gør jeg?

Se under Hovednøgleudvalget hvad du gør. De aktive nøglepersoner kan findes på VIP-listen.

Hvad er et K-Net login?

På kollegiet er der flere logins at holde styr på. Der er PKS login som du bruger på pks.dk til det administrative, så er der login til e-vaskeri.dk til vaskeriet for booking af vasketider og at se status der og sidst er der K-Net login. Da kollegiets netgruppe ikke har adgang til hverken PKS login eller e-vaskeri login så kan vi ikke bruge de logins til systemer vi selv udvikler. Kollegiet er medlem af K-Net, og i samarbejde med K-Net leverer netgruppen og K-Net internet til beboerene på kollegiet. K-Net har en system til brugerhåndtering som netgruppen benytter sig af og det er derfor vi kalder for et K-Net login.

Hvor bruges K-Net login?

Pr august 2021 kan K-Net login bruges følgende steder: Til det fælles K-Net wifi, til booking systemet af multirum, kanoer, kajakker og paddleboard samt det sekundære netværksstik på køkkenerne.

Hvordan får jeg et K-Net login?

Se siden Netværksudvalget.

Tips fra inspektøren

  • Brug venligst ikke afløbsrens eller lign. i kollegiets afløb, kontakt Inspektøren i stedet for.
  • Skulle du have smidt din indflytningsseddel væk kan den hentes her: POP indflytning
  • Når væg og paneler støvsuges, så benyt et mundstykke med hår på. Hvis ikke det gøres får væggen sorte streger og det er dig som kommer til at betale for at få den hvid igen.

Skadedyr

Kollegiet har et mindre rotteproblem, så undgå at smide madaffald og lignende udenfor, da dette tiltrækker rotterne.
Husk også at pakke tørvarer i skabe ind i plastik, for at undgå møl. Tape evt. hullerne til hylder til, for at undgå at møl lægger æg i dem.

Sidst redigeret: 12. august 2021