Hovednøgleudvalget

Såfremt du har lukket dig ude af dit kollegieværelse uden nøgle, har du mulighed for at kontakte hovednøgleudvalget. Disse har mulighed for at hjælpe dig i din besværlige situation. Du finder hovednøgleudvalgets medlemmer på VIP-listen. Her er en liste som hjælper med at få adgang til dit værelse igen:

  1. Du dobbelttjekker at du ikke har nøglen i hånden eller i en skjult lomme i din jakke. Er det dit køkken du har smækket dig selv ude af, så kan du banke på dørene til dit køkken og se om der nogen hjemme
  2. Du har ingen held med punkt 1, så prøver du at få fat i hovednøgleudvalget. Du finder dem på VIP-listen. Husk at prøve både på deres køkken og værelse. Bemærk vilkår for at blive lukket ind neden for.
  3. Er det en hverdag imellem 6 og 15 vil du muligvis kunne finde inspektøren. Led efter ham eller hans medhjælper.
  4. Hvis du flere gange har prøvet at banke på døre hos hovednøgleudvalget og ingen af dem er hjemme, så kan du prøve at få fat i beboerrådets formand. Se hvem det er på VIP-listen.
  5. Kan du hverken få fat i hovednøgleudvalget eller beboerrådsformanden så har du to muligheder: Vente på nogen kommer hjem og bank på døre igen, start fra skridt 2 eller kontakte en låsesmed og få adgang for egen regning.

Tip: Overvej om du kan have din dør låst op når du hjemme.

Husk hovednøgleudvalget er en frivillig service. Kan du ikke få fat i nogle fra udvalget, skal du have fat i en låsesmed for at få døren op. Telefon døgnvagt 44 99 99 44. Vejledende pris ca. 500 kr.

Vilkår

For at blive lukket ind af en hovednøglemand, er der nogle retningslinjer der skal opfyldes:

  • Du skal umiddelbart efter at være lukket ind, fremvise gyldig legitimation med billede og adresse eller
    lejekontrakt for at du er lejer af værelset/lejligheden.
  • Såfremt du er et familiemedlem til en beboer skal der fremvises fuldmagt samt lejekontrakt.

Det koster 20 kr. at blive lukket ind i dagtimerne (kl. 08.00 – 22.00).
Det koster 50 kr. at blive lukket ind i sen-aften/nattetimerne (kl. 22.00 – 08.00).
Pengene udbetales til hovednøglemanden der lukker dig ind.

Hvis du låser dig ude i dagtimerne, er det muligt at inspektøren har mulighed for at hjælpe. Kontoret har normalt åbent 06.30 – 07.30 samt 12.00 – 13.00 på værelse 99.

Fejler alt ovenstående skal du kontakte en låsesmed. Der kan dog være tilfælde hvor det meget vigtigt at komme ind. Prøv da, som absolut sidste mulighed, formanden for beboerrådet.

Hovednøgleudvalget kan lukke dig ind igen

Om udvalget

Udvalgets medlemmer stemmes ind på kollegiets Beboermøder. Udvalgets medlemmer har hovednøglen til kollegiets mange værelsesdøre. Med andre ord det er kollegiets nøgleservice, og de har kollegiets hovednøgle.

Vedtægter

Find dem under Love og regler.

Sidst redigeret: 7. november 2021