Området

Lokalområdet

I området omkring P.O. Pedersen Kollegiet ligger ved Ring 4 mellem Kongens Lyngby og Bagsværd. Det nærmeste universitet er Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby som ligger ca. 20 minutter væk på cykel. Det tager ca. 30 min på cykel til DTU Diplom i Ballerup.

Kollegiet ligger i et stille villaområde med få minutters gang til Bagsværd Sø og Lyngby Sø så der er rig mulighed for at nyde naturen, eller tage sig en tur i en kano eller kajak. Søerne kan også bruges i vinterhalvåret, hvor der kan være mulighed for at stå på skøjter. Med en kort cykeltur er der mulighed for at komme vidt omkring såsom Hareskov, Furesø og Dyrehaven.

Kollegiet ligger tæt på Lyngby centrum hvor der er mulighed for at tage til koncerter i Templet, låne bøger og spil på biblioteket, tage en tur i Kinopalæet for at se premierefilm eller shoppe i Lyngby Storcentret. I Bagsværd er der ligeledes mulighed for at se en film i Gladsaxe Bio eller tage en tur i Bagsværd svømmehal.

Indkøbsmuligheder

P. O. Pedersen kollegiet ligger velplaceret i forhold til indkøb af dagligvarer. Inden for 10 minutters gang er der fire dagligvarebutikker samt to kioskbutikker, se kort. Derudover er der ved Lyngby station en Meny, Netto og Fakta Quick. På Lyngby Hovedgade findes Magasin og diverse specialbutikker heraf en slagter, fiskebutik, en bager og enkelte grønthandlere. I Lyngby Storcenter er der en Føtex, specialbutikker og mange andre shoppe muligheder. I den anden retning ligger Bagsværd hvor der er en SuperBest, Fakta, Irma, Aldi og en slagter.

Links

Bagsværd Svømmehal: gladsaxe.dk/idraetsanlaeggene/idraetsfaciliteter/bagsvaerd_svoemmehal

Templet: templet.dk

Biograf, Kinopalæet: kino.dk/biografer/nordisk-film-biografer-lyngby

Lyngby Bibliotek: lyngbybib.dk

Kollegiet

Fællesarealerne på kollegiet kan benyttes fri at beboerne. Her har du fri mulighed for at være udenfor sammen med dine medkollegianere. Læs mere under: Fællesarealer.

Sidst redigeret: 28. april 2019