Parkering

Der er mange gode muligheder for parkering på P. O. Pedersen kollegiet, og det er uanset om du på cykel, i bil eller på motorcykel. Læs herunder om mulighederne.

Cykler

Du kan have din cykel aflåst og tørt, se under Cykel.

Motorcykel (MC)

Der er et overdækket aflåst skur, hvor ens motorcykel kan stå. Det kan benyttes for et deposium af alle som bor på kollegiet, dermed er du sikker på din motorcykel står sikkert indtil du skal bruge den næste gang, og at du har plads til den når du kommer hjem. For at få nøgle dertil kontakt Inspektøren.

Den røde pil markerer det aflåste motorcykelskur
Den røde pil markerer det aflåste motorcykelskur

Biler

På kollegiets område er der parkeringspladser til fri afbenyttelse, der er altså rigeligt med mulighed for parkering af bil. Der er ikke direkte adgang med bil til kollegiet fra Bagsværdvej, så al indkørsel skal foregå via Haraldslundvej. Der er ingen p-vagter, så der ikke behov for at sætte parkeringsskiven. Det er dog vigtigt ikke at parkere foran kollegiet, da pladsen der skal holdes ryddet. Det er dog tilladt at holde der korvarigt i forbindelse med at flytte ting ind og ud af kollegiet.

Parkering på POP.

Der gøres desuden opmærksom på at det kun er tilladt at holde i de dertil afmarkede parkeringsbåse. Det betyder blandt andet at holde lige foran porten til inspektørens skur ikke er tilladt. Ydermere er langvarig parkering foran kollegiet heller ikke tilladt, og der må heller ikke holdes i kollegiets indkørsel, da det blokere for ind og udkørsel fra kollegiet.

Nærområdet

Det anbefales at læse reglerne for parkering i nærområdet, for at undgå at få P-bøder. Læs mere på Gladsaxe Kommune regler og Lyngby Taarbæk Kommune regler. Der er parkeringsmulighed ved Rema 1000 nær kollegiet, hvis du ønsket at kombinere offentlig transport og bil. Se om butikker i nærområdet her: Området.

Sidst redigeret: 23. april 2019