Inspektøren

Inspektøren ansættes af bestyrelsen, og står for den daglige drift og vedligeholdelse af kollegiet. Så hvis du har nogle problemer med dit værelse, er han den rette at kontakte.

Du har sikkert allerede mødt ham, da du hentede din nøgle og fik dit værelse. Han holder til på værelse 99, hvor han kan træffes i åbningstiderne (se nederst). Hvis der sker noget udenfor hans åbningstid, kan du lægge en seddel i hans postkasse, som findes ved siden af døren ind til værelse 99, eller sende ham en mail på:

Kontakt inspektøren

E-mail fortrækkes! Eller mød op i kontortiden

Alex (Inspektør) og Henrik (Medhjælper)

Telefonnummer: +45 45 87 76 04

E-mail: pop-insp@pks.dk

Medhjælper

Inspektøren har en medhjælper, som hjælper ham i det daglige med alt hvad der skal laves. De opgaver, som han og hans medhjælper tager sig af, er alt fra græsslåning til maling og istandsættelse af værelser og lejligheder.

Hvis knivene på dit køkken er for sløve kan de også hjælpe. Mød op i åbningstiden og aftale et tidspunkt for at få dem slibet. Typisk hvis du møder om morgenen vil det kunne være klar til kl 12. Dog hvis der travlt, der særligt mange knive eller de er meget sløve, så kan der gå længere tid. Lav derfor en aftale.

Rengøring

Rengøring på kollegiet gennemføres af Dorte som holder fællesarealerne rene.
Gangene får Polish to gange årligt, og køkkenerne rengøres ugentligt.
En gang om året er der hovedrengøring på alle køkkenerne, hvor alle møbler skal sættes ud på gangen. Info om dette bliver lagt på køkkenerne i ugerne op til.

Åbningstider / kontortid

Åbningstider er på hverdage i tidsrummene:
06.30 – 07.30.
12.00 – 13.00.

Kontoeret hvor inspektøren kan findes i åbningstiderne

Læs også

Med dit login til PKS, kan du se pks side om kollegiets inspektør: pks.dk/min-side/inspektoerer

Sidst redigeret: 22. november 2021