Lejligheder

På kollegiets 2. sal findes kollegiets hemselejligheder (også kaldet parværelser). Disse er de eneste værelser på kollegiet hvor man har lov til at bo 2 personer. Det er dog også tilladt at bo alene i en lejlighed. Dog må der ikke bo børn på kollegiet. Vil man bo på et kollegie hvor man må have børn, henvises der til Trørød Kollegiet.
Da lejlighederne har eget tekøkken er det muligt at modtage boligstøtte på ca. 675 kr. om måneden.

BEMÆRK da mange beboerne opsætter og efterlader ting i lejlighederne er de følgende billeder kun vejledende. Den følgende tekst beskriver hvad der er standard i en lejlighed og hvad der ikke er. Navnet “Hemse lejlighed” hentyder til førstesalen og ikke til de selvbyggede hemse. Halvdelen af lejlighederne er spejlvendt i forhold til de viste billeder.
Hårde hvidevarer medfølger.

Badeværelse: Der medfølger som udgangspunkt kun badeforhæng og lampe. Hylder kan være opsat og efterladt af tidligere beboere.

Køkken (stue etage): Der medfølger køleskab, lampe og gardiner. Hylder over vask og ved “køkkenbord” kan være opsat og efterladt af tidligere beboere. Lamper kan ligeledes være efterladt.

Entre: Indeholder knagerække, lampe og skab med hylder ovenover (bag gardin).

Hems (første sal): Er som udgangspunkt tom, men gardiner og lamper kan være efterladt af tidligere beboere.

Selvbyg hems: Mange beboere vælger selv at bygge en hems og så længe den er sikker at være på får den lov til at blive stående når beboerne flytter. Hemsene er enten over køkkenet eller bagerst på “første sal” ved vinduet.

TV og internet: Hver lejlighed har adgang til internettet gennem et ethernetstik samt adgang til DR’s kanaler gennem antennestikket. Ønsker man adgang til flere kanaler kan man enten selv tegne et abonnement ved Boxer eller se TV på køkkenet, som har adgang til den store pakke.

Ophæng: På værelset må der ikke bores i væggene eller gulvet. Skal noget hænges op skal det sættes i de dertil indrettede lister eller i loftet. Skal man borde i loftet kan man låne en slagboremaskine hos Inspektøren.

Billeder

POP lejlighed 1. sal
Lejlighed 1. sal (stueetage)
POP lejlighed 2. sal
Lejlighed 2. sal

   

Sidst redigeret: 29. november 2021