Køkkener

Køkkenerne er kernen i dit sociale hverdagsliv på kollegiet. De fleste køkkener svarer til to værelser der er slået sammen og er tilknyttet 11-12 værelser. Der findes større køkkener på anden sal som lejlighederne/parværelserne er tilknyttet.

Inventar

Køkkenerne er blevet grundigt renoveret i 2010. De er veludstyret med 2 stk. induktionskogeplader (Installeret i 2017), 2 ovne, en opvaskemaskine, en elkedel og en stor velfungerende vask. Det rum som ligger op til køkkenet er indrettet forskelligt på alle køkkener. Udover standardudstyret fra kollegiet så kan de enkelte køkkener selvfølgelig have købt mere udstyr til fælles brug. Det beslutter man på de enkelte køkkener, hvilket giver frihed medansvar. Du former altså selv dit køkken og dit sociale liv.

Du vil komme til at dele køleskab med fem andre kollegianer og får ét eller to skabe til din mad. Køkkenerne er godt udstyret med tallerkener, pander, gryder, bestik, glas m.m. Der er løbende opfyldning, så nedslidt service/gryder/pander bliver skiftet ud. Derudover får køkkenerne 1000 kr. af kollegiet som kan bruges til at forbedre køkkenet. Mere info om dette kan findes her.

Køkkenregler og fællesskab

Udover Husordenen formulerer hvert køkken nogle individuelle regler, som kun gælder på det pågældende køkken. Regler bliver besluttet på et køkkenmøde og kan omhandle alt fra rengøring og fællesindkøb til larm og fester.

TV/antenne

Hvert køkken har adgang til den store TV-pakke fra boxer. Hvilke kanaler dette dækker over kan findes her: boxertv.dk/tv/boxer-max

Sidst redigeret: 29. november 2021