FAQ

Der er mulighed for at hente din nøgle tidligere, hvis du flytter ind på en dag som ikke er en hverdag.

Ofte stillede spørgsmål. FAQ, OSS, praktisk info

Hvad skal jeg have med?

Det er sikkert din første bolig, og nu tænker du på, hvad du skal have med til kollegiet. Værelset er tomt, så du har brug for alt dertil. Køkkenet er fuldt udstyret, dvs du ikke behøves tage bestik, tallerkener, gryder, pander og lignende med. Det findes på alle køkkener, og er til fælles brug for det køkken du kommer ind på. Bemærk også at kollegiet har fælles støvsuger, en på hver køkken. Så det behøver du heller ikke investere i.

Hvordan får jeg internet?

Du skal have fat i Netværksudvalget.

Hvad er huslejen?

Den er ca 2600 kr pr måned for værelserne og ca 4700 kr pr måned for lejlighederne. Dette er vejledende priser, de gældende priser kan findes på PKS’s, kollegiets Administrationsselskab‘s hjemmeside: pks.dk/boligsoegende/boligsoegning

Pæren er gået, hvad gør jeg?

Hvis det er den i gangen eller på badværelset så kan du få en ny hos InspektørenHusk at tage den gamle pære med.

Hvorfor vil køkkendøren ikke stå åben mere?

Det er enten pga strømafbrydelse eller fordi brandalarmen er gået. Den skal afstilles for at døren kan stå åben. Læs mere under Brand.

Jeg har låst mig selv ude, hvad gør jeg?

Se under Hovednøgleudvalget hvad du gør.

Inspektøren

Du meget velkommen til at kontakte inspektøren med alle praktisk problemer i forbindelse med dit værelse/din lejlighed. Knirker døren lidt for meget, eller virker afløbet ikke, så tøv ikke med at skrive til Inspektøren.

Indflytningen

Du kan holde foran kollegiet når du flytter ind, men det kan godt anbefales at have noget til at holde dørene åbne under indflytningen. Der er mange døre på kollegiet som normalt er lukket, uden dørholder.

Hjemmesiden

Hjemmesiden her fungerer som din vejledning til kollegiet. Her finder du information om alt på kollegiet. Finder du ikke svaret her, så kontakt Rådet.

Besked/Tips fra inspektøren

  • Brug venligst ikke afløbsrens eller lign. i kollegiets afløb, kontakt istedet Inspektøren.
  • Skulle du have smidt din indflytningsseddel væk kan den hentes her: POP indflytning
  • Når væg og paneler støvsuges, så benyt et mundstykke med hår på. Hvis ikke det gøres får væggen sorte streger og det er dig som kommer til at betale for at få den hvid igen.

Sidst redigeret: 27. april 2019